Styrelektronik

Vi kan idag leverera reservdelar till de flesta modeller av CNC-styrningar, servon, frekvensomriktare och PLC-utrustningar.
Vi har idag ett stort antal styrningar i  lager på Västervallvägen  i Halmstad, De märken som finns hemma är Siemens 840D, Fanuc 15M & 16M, en stor mängd med gamla Siemens PLC-kort samt både gamla och helt nya Mitsubishi PLC och servon

Ersättningsskärmar till CNC-maskiner

Ett återkommande problem som flera av våra kunder haft är att CRT-skärmarna på deras äldre CNC-maskiner går sönder. Att köpa en ny originalskärm är en ganska kostsam historia, vi erbjuder istället tillsammans med en av våra leverantörer ersättningsskärmar till de flesta fabrikat som finns på marknaden.

Microbrytare och sensorer

På vårt lager finns idag förmodligen Halmstads största sortiment av induktiva och kapacitiva givare! Och skulle ni behöva något utöver dessa så har vi i vårt kontaktnät leverantörer för de flesta typer av microbrytare och sensorer. Dessa har det mesta varje sig det gäller en microbrytare med glasspets eller en ovanlig induktiv givare av gaffelmodell så kan de i de allra flesta fall hitta en likadan och skulle vi mot förmodan inte hitta en likadan tar vi fram en likvärdig ersättare.
 

”Traditionellt” elmaterial av äldre modell

Har du en kontaktor, mekaniskt räkneverk eller annan elektromekanisk produkt som gått ur tiden och det drar mycket arbete med sig att ersätta denna med en nyare produkt, slå oss en signal, vi kan säkert hitta en ersättare som passar i ert system både elektriskt och storleksmässigt.

Reparationer och service

Finns inte de delar som du efterfrågar hos någon av våra leverantörer så kan vi självklart ombesörja en reparation av din utrustning. Vi samarbetar både med lokala mindre elektronikfirmor som med större internationella elektronikexperter som kan bygga upp ett identiskt ersättningssystem om det så skulle behövas.

Vi är nyckeln till driftsäkerhet...

Kontakta oss om ni har några problem eller funderingar på ”mindre vanliga” elmaterial, eller reservdelar inom hydraulik och pneumatik och andra industriförnödenheter.
Vi arbetar tillsammans med Halmstad Industri El AB, ett serviceföretag med inriktning på felsökning och förebyggande underhåll. Titta gärna på www.halmstadindustriel.se för mer info om våra tjänster.

Vår kunskap om elmaterial bygger på lång erfarenhet av service och underhåll.

Vi som arbetar med Zenguz och Halmstad Industri El har lång erfarenhet av akuta reparationer likväl som förebyggande underhåll. Vi har sett det mesta inom industrin, speciellt alla udda utrustningar vilket har blivit vår specialitet. Vi har arbetat med felsökning på allt från hypermoderna robotceller till produktionsutrustningar från sent 70-tal.

Tillfälle!
Vi har ett antal ABB ACS 800 frekvensomriktare till salu...

Vi har kommit över ett antal begagnade frekvensomriktare framför allt ABB ACS 800 och ABB ACS 550.
Storlekarna är lite blandat, från 4kW och uppåt.
Hör av dig om du behöver något! Har vi inte det - så vet vi vem som har det!